Sunday, 26 February 2012



lamenya tak update blog ni.sory la ye..bz sgt.hehehhe..slalu on fb je..maaf:)
kali ni SEKASIH LAVENDER CRAFT nak tmpil dgn idea menarik,utk tatapan semua:)
jom tengok...yeahhhh





ni hp strap yg belum siap lagi.hehehhe...ni STRAP yg nak diberi kepada agen2 yg setia berkhidmat:)













taraaaa..ni dia..dah siap..hehehhehe..strap utk anda semua gantung di hp ke,beg ke...ikt kreativiti korang

::HARGA HANYA RM2.00 SHAJA::
::PANJANG DLM 10CM::
::WARNA UTK TALI N BUTANG BOLEH PILIH::

NI BARU NAK BUAT PROMOTE NI.HEHEHE




hhehehe...disebabkn ade setengah customer yg nak pnjg or pendek la,jd SEKASIH LAVENDER CRAFT PUN buat la strap/tali 3 jenis...

:: 10CM ONLY RM2.00::
:: 13CM ONLY RM2.50::
:: 35CM ONLY RM3.20::

murah kn???ape lg..jom jenguk page sy jom:)

MOGA URUSAN JUAL BELI KITE DIPERMUDAHKAN ALLAH:)





Suka ? Like LA

No comments:

Post a Comment

Sila tinggal kan komen tau =)