Sunday, 18 December 2011



hye semua..apa khabar:)..hari ni nak tunjuk la idea2 combination warne.hehehhe..saje2 test..ok ke tak..jd korang kalo rjin komen2 la ye:)..ni utk jualan kat ekspo..hope jdi la.ngee..n ade jgk yg utk di anta ke agen dri selangor AMIRA..jualan ekspo oleh HASRUL FITRY hope dipermudahkn Allah.



warna PINK dan HIJAU adalah warna yg bru,so utk jenis ni hanya ade 6 jenis warna
:: HIJAU::
::UNGU::
::PINK::
::MERAH::
::OREN::
::BIRU::

HARGA HANYA RM2.50
POSTAGE UTK SEMENANJUNG RM6,UTK SABAH SARAWAK RM9









ni pula PIN BUTANG.entry sebelum ni dah tunjuk mcm2 WARNA,tp ni sje nak tunjuk,combination baru,yg teringin nak buat:)..mane thu kot2 ade yg berkenan..n ni akan try dijual time ekspo kat kisdar oleh HASRUL FITRY..die nak try jual kan,hehehhe..hrp smuanye dipermudahkn:)

so,ni jela utk kali ni:)yg berminat sila pm sy ye..atau leh jnguk di page sy juga:)
0135387591:)











Suka ? Like LA

No comments:

Post a Comment

Sila tinggal kan komen tau =)