Monday, 12 December 2011

berminat menjadi AGEN???





hye semua..ape khbr...arini nak share ngan semua follower mahupun kpada sesiapa yg singgah di blog ni secara sengaja atau tak disengajakn.hehehhe..ok. sebelum talking lebih pnjg..nak tye la..ade sesiapa tak rse2 nye nak cri side incme lbih???tmbh2 pada STUDENT mcm sy ni:)

actually,maybe ade yg dah thu,tp sy nak lg sebut..sy bru je berjinak2 dlm dunia niaga ni..niaga kecilan shje.hehehe..produk yg sy jual more kepada aksesori wanita mcm pin tudung anek ajenis,keychain..cma buat mse ni tak buat mcm2 lagi la..sbb nye tgn ni takde seni utk lain2..cma bru pelan2 bertatih.hehehe

jadi,disebabkn nak bawak produk sy ni ke seantero..ewwhh..jd,sy pun memerlukan agen di setiap negeri..dan alhamdulilah,buat mse ni saya sudah ade hmpir 13 agen:)

jadi,entry saya kali ni,nak promote atau mengajak la kepada sape2 yg berminat nak jdi agen sy:)..mudah dan senang je..hehhe..mcmane mau jd agen sy...nak thu???

ade 2 cara..firstly u all leh tmph produk sy yg u all nak,n then sy akn pos dan u all leh stat niaga..segala keuntgn,u all leh trus bank in ke sy:)..pin2 yg tak lku(mean dh ase takde sape nak beli,u all leh pos blik pd sy,gna lebihan duit dri keuntgn sy)

2nd,u all leh promote produk2 sy di fb ke,twitter u all ke,atau seangkatannye...n ble ade sape yg beli under u all,u all akn inform pd sye n then sy sndri yg akan trus direct pos pd cstmer tersbut:)

tp..mgkin u all msih cnfuse,ape SYARAT n KELEBIHAN jd agen produ sy kan???mudah je...

1) segala modal ditanggung sepenuh oleh sy(mean u all just tlg jual tnpa kuarkn duit pun)
2) anda akan dapat komisen di setiap hsil jualan korang(walau tak bnyk komisen,tp at least dpt la bntu krg,dan yg plg pntg,korg leh thu skit2 asas niaga)
3) insyallah,ade sgla ilmu yg korang akan pelajari.
4) terbuka lebih kepada perempuan(maklumlah brg perempuan,tp lelaki yg berminat pn bisa deh:)

so,dah bnyk penerangan,jd saya nak tnjukkn la produk2 kepada yg berminat mahu jd agen sy ni:)..mudahan2 ade yg berminat,sebab sy memang mencari agen2:)
     
             :: PIN REBEN FELT RM1.30::
::KOMISEN RM0.30::

                                                 
::PIN REBEN POLKA DOT RM1.40::
::KOMISEN RM0.30::
             
::PIN BUTANG RM1.30::
::KOMISEN RM0.30::

::SEPIT REBEN RM1.50::
::KOMISEN RM0.30::

::PIN BUNGA::
RM2.00(SAIZ KECIL)-KOMISEN RM0.50
RM2.50(SAIZ BESAR)-KOMISEN RM0.70
     
                ::PIN BUNGA DAISY::
                 RM2.00(SAIZ KECIL)-KOMISEN RM0.50
                   RM2.50(SAIZ BESAR)-KOMISEN RM0.70

::PIN REBEN RM 1.20::
::KOMISEN RM0.30::
::KEYCHAIN LOVE RM2.50::
::KOMISEN RM0.50::
::keychain muslimah rm2.00::
::KOMISEN RM0.50::
::PIN LOVE RM3.00::
::KOMISEN RM0.50::

::PIN RAMA-RAMA RM2.00::
::KOMISEN RM0.50::
::SEPIT BUNGA::
RM2.00(SAIZ KECIL)-KOMISEN RM0.50
RM2.50(SAIZ BESAR)-KOMISEN RM0.70

::PIN BUTANG RM1.10::
::KOMISEN RM0.30::

::PIN BUNGA ROSE RM2.00::
::KOMISEN RM0.50::

::PIN BUNGA TERATAI RM2.50::
::KOMISEN RM0.50::

::PIN WARNA WARNI RM1.50::
::KOMISEN RM0.30::

ALhamdulilah,selesai sudah entry ni..hehhehe..amat lame la jugak..mklum bru bljr..dan plg pntg as student,kdg2 late je nak update..ape2 pn sy dh cube buat yg terbaik..

so,utk kepada sesiapa yg berminat blh hubungi sy NURUL FAZEATY di no 0135387591(better msg)..segala yg tak phm leh rjuk je..kalo nak nmpk lebih jelas gmbr..blh klik pd PAGE saya ye dan klik:)

Suka ? Like LA

No comments:

Post a Comment

Sila tinggal kan komen tau =)